Welkom op de site van Tralala Entertainment voor evenementen!

Wie zijn wij?

Tralala Entertainment richt zich op het verzorgen van al uw entertainment. Wij leveren acteurs voor acteer- en figuratieopdrachten. Tralala Entertainment heeft ervaring op het gebied van presentaties, cursussen en workshops. Boek ons bijvoorbeeld voor de theatrale, luchtige en vooral ook leuke cursus Hoffelijkheid en Etiquette (1 uur durend, geschikt als onderdeel van uw bedrijfuitje) of de succesvolle workshop Plat Haags of workshop Rotterdams.

Daarnaast verzorgen wij uw feesten, partijen en uw evenementen. Voor professionele kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres! Voor uw feesten hebben wij bijvoorbeeld ons programma "Disco Queen" (voeten van de vloer met bekende dance-classics). Ook het boeken van meerdere artiesten behoort tot de mogelijkheden.

Tralala Entertainment wordt regelmatig ingehuurd door de grotere evenementenbureau's. Onze tarieven zijn zeer zeker concurrerend. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen of informatie tralala@zingt.nl.

 

 

 

 


Met Frans op de foto in Aalsmeer tijdens een acteeropdracht. Voor referentie: vraag 't Frans!

 

Klik op de foto voor een kort tv-fragment van het televisieprogramma Op zoek naar Evita van de AVRO waaraan Yvonne van Tralala Entertainment heeft deelgenomen.

Fragment van de artistieke show tijdens de Vlaggenparade van de Vierdaagse van 2007 in het Goffertstadion te Nijmegen. Met figuratie voor een 11.000 koppig publiek!

Klik voor het fragment op de foto.

 
         

 

 

Tv-fragment lokale zender tijdens een bedrijfsopening met zangeres Yvonne en zanger/accordeonist Wicher .